Αντλίες θερμότητας

  • warning: include(/home/vas_pan/public_html/customphp/showSupplierLinks.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/energodomigr/data/www/energodomi.gr/includes/common.inc(1695) : eval()'d code on line 19.
  • warning: include(/home/vas_pan/public_html/customphp/showSupplierLinks.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/energodomigr/data/www/energodomi.gr/includes/common.inc(1695) : eval()'d code on line 19.
  • warning: include(): Failed opening '/home/vas_pan/public_html/customphp/showSupplierLinks.php' for inclusion (include_path='.:/opt/php56/share/pear:/opt/php56/share/php/php') in /var/www/energodomigr/data/www/energodomi.gr/includes/common.inc(1695) : eval()'d code on line 19.

Text Resize

-A +A
Printer-friendly versionSend by email
Filed under:

Οι αντλίες θερμότητες αποτελούν την πλέον οικονομική και οικολογική λύση για τις ενεργειακές ανάγκες της σύγχρονης κατοικίας. Καλύπτουν τις ανάγκες θέρμανσης, ψύξης και ζεστού νερού χρήσης αντλώντας ενέργεια από τον αέρα ή το υπέδαφος. Δίκαια λοιπόν μπορεί να θεωρηθεί ένα πλήρες σύστημα θέρμανσης και ψύξης για όλο το χρόνο.

Εξασφαλίζουν εξαιρετικές αποδόσεις σε χαμηλές θερμοκρασίες. Η θερμική ενέργεια στον αέρα είναι ιδιαίτερα υψηλή, ακόμη και τα κρύα βράδια του χειμώνα. Η αντλία θερμότητας χρησιμοποίεί αυτή την ενέργεια για την παροχή ενέργειας στην παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Οι μονάδες για θέρμανση και δροσισμό παρέχουν επίσης ψύξη απορροφώντας θερμότητα από τον εσωτερικό χώρο και απελευθερώνοντας τη στον εξωτερικό.

images4ArticleN

 

50% μείωση του ενεργειακού κόστους

Οι αντλίες θερμότητας χαρακτηρίζονατι από μια υψηλή απόδοση χάρη στη δυνατότητα τους να αντλούν ενέργεια για θέρμανση, δροσισμό και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης απευθείας από τον αέρα, το νερό και τη γη.

-60% ρυπογόνες εκπομπές στην ατμόσφαιρα 

Οι αντλίες θερμότητας αποτελούν την ιδανική απάντηση για τη δημιουργία θαλπωρής, δροσισμού και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης. Αντλούν από το περιβάλλον 75% της απαιτούμενης ενέργειας χρησιμοποιώντας μόνο το 25% από το ηλεκτρικό δίκτυο. Η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας εγγυάται 60% μείωση των εκπομπών CO2 σε σύγκριση με τα κλασικά συστήματα.

Συμφέρουσα επένδυση στην ιδιοκτησία σας

Οι αντλίες θερμότητας ικανοποιούν τις ολοένα αυστηρότερες απαιτήσεις/κανονισμούς αναφορικά με την ενεργειακή κατανάλωση και την προστασία του περιβάλλοντος, προσδίδοντας προστιθέμενη αξία σε ένα κτίριο αναβαθμίζοντας την ενεργειακή κλάση του.

Δωρεάν παραγωγή ζεστού νερού χρήσης

Όλες οι αντλίες θερμότητες παράγουν ζεστό νερό χρήσης. Τα μοντέλα DHW2 προσφέρουν δωρεάν ζεστό νερό χάρη στο σύστημα ανάκτησης θερμότητας. Κατά τη διάρκεια λειτουργίας δροσισμού οι αντλίες απομακρύνουν τη θερμότητα και την υγρασία από το σπίτι και μεταφέρουν αυτή τη θερμότητα στον εξωτερικό χώρο.

Λειτουργία θέρμανσης έως τους -20οC

Η De'Longhi Professional έχει ανακαλύψει την τέλεια λύση για την εγκατάσταση και λειτουργία των αντλιών θερμότητας σε ακραίες καιρικές συνθήκες μέχρι -20οC. Η επιλογή των πλέον κατάλληλων τεχνικών εξαρτημάτων και συμπιεστών εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία τους, η οποία απέχει μακράν των παραδοσιακών μονάδων. Και αυτό χωρίς την ανάγκη χρήσης άλλου συστήματος θέρμανσης.

  

Η εταιρία μας επιλέγει και συνεργάζεται με τις κατασκευάστριες εταιρίες Delonghi και Technibel, οι οποίες διαθέτουν τη μεγαλύτερη τεχνογνωσία και αξιοπιστία στα συστήματα των αντλιών θερμότητας.